WordPress сайтове

Изработката на уеб сайт с WordPress е тясната ни специалност! WordPress  е най-популярната платформа за направа на сайтове в цял свят. WordPress е софтуер, предназначен за всеки, съчетаващ достъпността, производителността, сигурността и лекотата на използване. Предлагаме индивидуални решения за изграждането на онлайн магазини, корпоративни страници, рекламни портфолиа, лични блогове, заедно с инсталация поддръжка и редизайн на готови решения.

39% от всички уеб сайтове са изградени в WordPress. Това е най-предпочитаната CMS платформа в света с над 27 милиона активни уеб сайтове!

WordPress е платформа за изграждане на всякакъв тип любителски и професионални сайтове като блогове, бизнес уеб сайтове, eCommerce магазини, новинарски сайтове, форуми, професионално портфолио и още…, и още. И това е само началото.

В Diplex Ltd. сме насочили нашите усилия и умения в изграждане на WordPress сайтове още от 2009 г. Мисията ни е да създаваме бързи и ефективни дигитални решения в помощ на онлайн бизнеса, като предлагаме WordPress услуги на най-високо ниво. Освен изграждането на корпоративни страници, рекламни портфолиа, лични блогове, изработваме и онлайн магазини за продукти или услуги предложени на аудиторията Ви е чрез WooCommerce. Добавянето на онлайн пазар WooCommerce към изграждането на успешен WordPress уебсайт позволява на собствениците на фирми от всякакви различни сфери, да продават своите продукти и услуги онлайн по лесен и разбираем начин на управление.

ПОВЕЧЕ за WordPress и WooCommerce четете тук >>>