За нас

ДИПЛЕКС ЕООД работи в сферата на рекламата от 2001 г.

Дейността на фирмата е концентрирана в четири основни направления:

  • изработване на уеб сайтове
  • рекламна дейност
  • предпечат и печат
  • търговска дейност

При изработката на уеб страници предлагаме индивидуални решения. Отдаваме внимание на всеки детайл от идеята до реализацията на крайния продукт. Целта ни е всеки изработен проект да е максимално ефективен като осигурим и консултиране, поддръжка и подобряване на видимостта му. Заедно с нестандартните идеи и концепции предлагаме инсталация поддръжка и редизайн на теми върху свободни платформи (WordPress, PrestaShop™). В уебдизайна ДИПЛЕКС ЕООД доминантно акцентира върху интуитивност и ползваемост. Целите ни са синтезирана информация, актуалност и бърз достъп, коректен публичен образ на фирмата.

Рекламната дейност е насочена предимно в областа на корпоративната идентичност. Фирмата предлага както изпълнение на единични поръчки дизайн и печат на рекламни материали, лого дизайн, сувенирна реклама, външно и вътрешно брандиране на търговски и административни площи, мултимедийни решения, така и разработване и изпълнение на цялостни проекти за корпоративна идентичност.

С предпечатната подготовка, която извършваме, осигуряваме на всяко печатно издание (книга, списание, вестник, плакат, каталог, брошура и тн.) прецизен електронен модел преди неговото отпечатване или тиражиране. Предлагаме дигитален печат, както и иновативен UV печат директно върху всякакви материали, като PVC плоскости, пенокартони, плексиглас, текстил, хартия, алполик, дърво, стъкло, алуминии и много други.

От 2007г. Фирмата предлага за продажба на българския пазар над 100 модела сватбени покани на скад в офиса ни или директно в нашия онлайн магазин.

test